DAGENS LUNCH V.17

Servering 11:30 - 14:00

 

98 kr ink salladsbuffé, smör och hembakt bröd samt kaffe och Krokens kaka

 

 

Måndag

x

x

Tisdag

Flygande Jacob med kyckling och bacon samt banan, serveras med basmatiris och toppas med jordnötter

Örtmarinerad karré, med friterad potatis och tzatziki

Onsdag

Wallenbergare med potatismos, skirat smör samt ärtor och lingon

Citronbakad kolja med rostade rotfrukter och dillkräm

Torsdag

Marinerat kycklingspett serveras med sparrisrisotto och toppas med parmesan

Dubbelmarinerad fläskfilé serveras med råstekt potatis och basilikakräm

 

Fredag

Rödvinsmarinerad biff serveras med pommes och rödvinssky

Dill och pankoöverbakad vitfisk serveras med kokt potatis och skaldjurssås


 

Vegetarisk rätt serveras hela veckan

 

Tagliatelle med krämig sparrissås och parmesan