DAGENS LUNCH V.8

Servering 11:30 - 14:00

 

98 kr ink salladsbuffé, smör och hembakt bröd samt kaffe och Krokens kaka

 

 

Måndag

Wallenbergare (kalv) med potatismos, ärtor, skirat smör och lingon

Gräddkotlett med smörstekt potatis och svart vinbärsgelé

Tisdag

Bacon och purjolöksöverbakad kolja och jordärtskockssås serveras med kokt potatis

Medelhavsinspirerad kycklingfilé med örtstompad potatis

Onsdag

Honungsglaserad karré med ugnsrostad potatis och brysselkål samt gräddsky

Panerad fisk med potatismos och brynt smör

Torsdag

Pepparbiff på nötfärs serveras med pepparsås och klyftpotatis

Yoghurtmarinerad kycklingfilé med smaksatt ris och chili/korianderkräm

 

Fredag

 Örtspäckad fläskfilé med krämig risotto toppad med parmesan

Mickans fiskburgare med bröd samt friterad potatis


 

Vegetarisk rätt serveras hela veckan

 

Kikärtsbiffar med rostad sötpotatis och bluecheeskräm