DAGENS LUNCH V.50

Servering lunch 11:30 - 14:00 ink sallad, bröd, smör kaffe och kaka 98 kr

 

 Måndag

Pepparstekt fläskfilé serveras med rotfruktsgratäng, pepparsky och marinerat äpple

Kokt torsk med vitsås, kokt potatis och strimlat ägg

Tisdag

Moussaka på svenskt vis, med nötfärs och aubergine och potatis, serveras med lök och tomatsallad

Skaldjurslasagne toppas med hummerdressing och handskalade räkor

Onsdag

Jansons frestelse serveras med hemgravad lax

Julkryddade revbenspjäll serveras med äppelchutney och potatisgratäng

Torsdag (3 rätter och 1 veg)

Ärtsoppa med fläsk toppad med persilja serveras med stark senap, ljummen ostkaka serveras med grädde och sylt

Kålpudding serveras med gräddsås och lingon

Frasig fiskfilé serveras med stekt potatis, remouladsås och citron

Fredag

Klassisk kalops med morötter och nötkött serveras med kokt potatis och rödbetor

Fiskgratäng och hemlagat potatismos samt skaldjurssås


 

Vegetarisk rätt serveras hela veckan

Hemmagjord vegetarisk lasagne, med färsk tomat, spenat och fetaost, serveras med sallad

F