DAGENS LUNCH V.38

Servering lunch 11:30 - 14:00 ink sallad och kaffe 98 kr, v 34 börjar ordinare lunchservering med tre rätter, salladsbuffe, kaffe och kaka


 

 

Måndag (idag serveras även äppel och jordgubbspaj med vaniljsås)

Moussaka på svenskt vis (nötkött)

Parmesangratinerad fisk (torsk,kummel eller kolja) serveras med potatismos och kall örtkräm

Tisdag

Fish and chips (torsk) serveras med hemmagjord remouladsås

Fläskfile serveras med potatisgratäng och balsamsky

Onsdag

Pulled Beef burger serveras med bröd, sallad, dressing, tomat, picklad lök och pommes

Matig fisksoppa toppad med creme fraiche

Torsdag

Marinerat kycklingspett serveras med jordnötssås och ris

Sprödstekt vitfisk, serveras med stuvade rotfrukter och kokt potatis

 

Fredag

Krokens fredagsstek, serveras med hemmagjord potatisgratäng, gräddsky och svartvinbärsgelé

Fiskgratäng med skaldjurssås och spritsat mos


 

Vegetarisk rätt serveras hela veckan

Champinjoncrepes serveras med sallad och toppas med örtkräm

F