DAGENS LUNCH V.47

Servering 11:30 - 14:00

 

 

 

ink salladsbuffé kaffe och kaka

 

Måndag

Älgfärsbiffar med karimelliserad lök, rödvinssås och rostade rotfrukter

Ungnsbakad kyckling med vitt ris och Mickans krämiga currysås

 

Tisdag

 Ungnsbakad fisk med hummersås och västerbottenpuré

Mickans köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås och lingon

 

  Onsdag

 Coq au vin, kycklingfilé med bacon, timjan och rödvin, serveras med rostad potatis, toppas med creme fraiche

 Fiskbiffar med potatismos, brynt smör och gröna ärtor

 

 Torsdag

 Mickans kalops med kokt potatis och rödbetor

Baconinlindad fläskfilé med krämig sås och stekt potatis

 

  Fredag

  Pulledporkburgare, med dressing, picklad lök och sallad och krispiga pommes

Friterade musslor med pennepasta och Mickans blåmusselsås

 

 

 Vegetarisk rätt serveras hela veckan

 Vegetarisk gulaschgryta med oumph, vitt ris och creme fraiche